Kinek ajánljuk?

A MediPed egyszerűen fertőtleníti a lábbelit, gyógyítja a cipőt. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a kívül-belül tiszta és higiénikus cípőt, valamit azoknak, akik már régóta küzdenek a lábgomba és körömgombalábszaggal küzdenek.
Tovább

Franz Orben, sugárbiológus

A fény UV-spektrumban a 200-400 nanométer (nm-es) hullámhossz közötti része, erős fertőtlenítő hatású. A fertőtlenitő célra kifejlesztett izzók 268 nm-en sugároznak és ez a hullámhosszú UV-C fény elpusztítja a mikrobákat gombákat , roncsolja, károsítja a sejt membránokat és a DNS-t és más belső celluláris molekulákat, így nem képesek tovább szaporodni. Ez a technológia már bizonyított. Minden olyan készülék mely ezen hullámhosszon dolgozik alkalmas a fertőtlenítésre. Franz Orben, sugárbiológus.
Tovább

Nagyon könnyen használható

Nagyon könnyen használható és praktikus cipő sterilizáló készülék és ha a kék fény megöli a korokozókat akkor egyenesen főnyeremény. Én vettem egyet ,hogy a család cipőit fertőtleníteni tudjam. Párnaponta használjuk is. Andor Tamásné, Budapest, Zugló
Tovább

Miért a MediPed?

Klinikailag igazolt, hogy az UV-C ultraviola fénynek gomba, baktérium ölő hatása van. A MediPed fertőtleníti a cipőjét, amely ajánlott eszköz a körömgomba és lábgomba kialakulásának megelőzéséhez és a lábszag megszüntetéséhez.
Tovább

Amit eddig nem tudott a lábgombáról!

Bár a bőrgombásodás önmagában is olyan fertőzés, amire figyelni kell, van még egy kellemetlen tulajdonsága: előszeretettel társul a legkülönfélébb betegségekhez, állapotokhoz, adott esetben tovább súlyosbítva azokat.

Az emberi megbetegedéseket okozó mikroszkopikus méretű gombák egy része ún. opportunista kórokozó, azaz szervezetünkben normálisan is jelen van, s csak bizonyos hajlamosító tényezők hatására okoz betegséget. Más gombák obligát patogének, azaz a megtelepedésük mindenképpen kóros.

Tovább