Miért a MediPed?

Szinte hihetetlen, de ma már a lábgomba igazi népbetegségnek számít, egyes adatok szerint a mérsékelt övben a városlakók 70%-a szenved tőle. Nem szabad elhanyagolni, mert egyéb betegségek (visszér, ekcéma, stb.) kiinduló forrása is lehet. Akik nem veszik komolyan a lábgombát, azok a családjukat és a közvetlen környezetüket is veszélybe sodorhatják.

Mivel a gombák a nedves, meleg, sötét helyeket kedvelik, ezért érthető, hogy előszeretettel telepszenek meg a rosszul szellőző cipőbe bújtatott izzadó lábon. A lábgomba tünetei először a lábujjak közötti részen, majd a talpon jelennek meg kiütések, kivörösödések, égő érzések, viszketések formájában, majd hámlás és fájdalom is fellép. Rosszabb esetben, ha a lábgomba és körömgomba elleni védekezést nem kezdjük el idejében, nedvedző felszínek, fájdalmas, mély repedések is kialakulhatnak a fertőzött bőrön, amik további fertőzéseknek nyithatnak utat.

A MediPed biztosítja lába egészséges környezetét, fertőtleníti a cipőjét. Eltünteti a cipőben lévő kórokozók 99,9 %-át és megszűnteti a lábszagot. Klinikailag és tudományosan igazolt, hogy az UV-C ultraviola fénynek köszönhetően gomba -és baktérium ölő hatása van. Kórházakban már évtizedek óta sterilizálnak orvosi eszközöket UC-C (ultraviola) fénnyel, köznevén germicid lámpával.

MEGRENDELEM