ÁSZF

MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL?

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:

SimplePay Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket.
A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Simple Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető.

További információért kérjük, látogasson el a www.simplepay.hu honlapra!

Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu

A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a SimplePay Online Fizetési Rendszerrel, és az online vásárlással kapcsolatban talál információkat.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?
1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

SimplePay Adattovábvbítási nyilatkozat

Bannkártyás fizetés során, Ön vásárlóként az alábbi nyilatkozatot teszi:

„Tudomásul veszem, hogy a(z) Hazaipálinka.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2151 Fót,Madách utca 38.) adatkezelő által a(z) mediped.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

 • Vásárló neve
 • Vásárló szállítási címe
 • Vásárló számlázási címe
 • Vásárló telefonszáma
 • Vásárló email címe

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff ”

Megrendelés visszamondása, elállási jog
A Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján: “A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat”

Amennyiben Ön megrendelését már eljuttatta hozzánk (akár véletlenül vagy szándékosan) és mégsem tart igényt a rendelt termék/termékekre, úgy lehetősége van ennek lemondására az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Írásban: r.monika@mediped.hu.
Telefonon: +36 20 288 0871

A Korm. rendelet 4.§ (6) bekezdése alapján: “A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.”
Munkánk során az alábbi törvények betartásával járunk el:

 • 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződés
 • 1959.évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyv  (a jótállás és a szavatosságra vonatkozó szabályok)
 • 151/2003. (IX.22) Korm. rendelet a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról (kiemelnénk a 7.§ , mely a cserére vonatkozik)
 • 49/2003. (VII.30) GKM rendelet (a szavatossági és jótállási igények intézése)<!–[if !supportLists]–>
 • 133/2007. (VI.13.) Korm. rendelet (a panaszkezelésről)
 • 2008. évi XLII. törvény a módosításokról
 • 249/2004. (VIII.27.) Korm. rendelet (a javító-karbantartó szolgáltatásokról)
 • 1997.évi CLV. törvény (2008.IX.01) (a forgalmazással összefüggő köv.)

Elállási jog nem illeti meg:

17/1999.(II.5.) 5.§A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

Pénzvisszafizetés
A pénzvisszafizetés postai csekken történik, max. 14 munkanapon belül banki átutalással a vásárlásnál megadott névre és címre. Személyesen nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Garancia
Webáruházunkból és telefonon rendelt termékeinkre 8 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. A pénzvisszafizetési garancia sértetlen, még nem használt termékekre vonatkozik. A terméket az eredeti csomagolásban, sima küldeményként küldjék vissza,  “utánvétes csomagot nem tudunk átvenni”.
Hibás termékek javítására és cseréjére az érvényes jogszabályok alapján garanciát vállalunk. További információért írjon r.monika@mediped.hu.