Dr. Stehlich főorvos, azt javasolta a körömgombával küszködő pácienseinek, hogy használják a MediPed készüléket az újrafertőzés biztos elkerülése érdekében.

5 éve Stern Éva körömgombával küzdött. „Egy kis viszketéssel kezdődött. Eleinte nem volt túl kellemetlen. Nem gondoltam rá sokat.” – mondja a beteg –  „Kevés krémet tettem a viszkető területre, de egyre rosszabb lett.”

“Sokféle gyógymód van a köröm kezelésére. Rengeteg kiváltó oka lehet a betegségnek így nem mindegy, hogy milyen gyógymódot alkalmazunk.” – mondja Dr. Stehlich Gábor.

Dr. Stehlich lézeres kezeléssel megszüntette a fertőzést, de Stern Éva félt az újrafertőzéstől.

„Ha megszabadultunk a gombától nem árt az elővigyázatosság. Védenünk kell a köröm felületét. Még fontosabb, hogy a minden napokban viselt cipőinket mindig tisztán tartsuk.” Dr. Stehlich azt tanácsolta Évának, hogy vegyen egy MediPed -t, amely az ultraviola fény segítségével a cipőjében lévő összes baktériumot elpusztítja.

„A készülék segít a lábszagért felelős baktériumok elpusztításban, így a lábszag teljesen megszűnik.” – mondja Dr. Stehlich. A Használónak csak be kell helyeznie a készüléket a cipőbe, majd bekapcsolnia. A készülék 45 perc után automatikusan kikapcsol.”

„Ajánlott minden este a MediPed használata, így másnap reggel nem kell félnünk az újrafertőzéstől. Gondoljon bele: gondosan ügyelünk arra, hogy minden reggel tiszta zoknit húzzunk fel. A cipőnkre miért nem fordítunk hát figyelmet?. A lábunka akár naponta 8 órán keresztül is izzadhat, amely megfelelő táptalaj azon a bőr, illetve körömgomba baktériumainak melyek éppen a fertőzést okozzák.” – mondja Dr. Stehlich.

„A MediPed kiszárítja és fertőtleníti a cipőim belsejét, így én tényleg boldog vagyok vele, hiszen minden nap tiszta cipőben járhatok. A gombás fertőzés kezelésével és a cipő fertőtlenítésével elértem, hogy a körömgombám szemlátomást csökkent és az orvos szerint a köröm lenövésével meg is szűnik.”  – mondja Stern Éva.

„A láb szárazon tartása alapvető fontosságú a lábgomba megelőzésében. Jó néhány embercsoport, így az idősek, cukorbetegek, keringési problémákkal küszködők, immunhiányosok, sokkal nagyobb arányban kapnak el gombás fertőzéseket.” – nyilatkozza Dr Stehlich.

MEGRENDELEM